Deze wijnbarren in Amsterdam zijn zeker een bezoekje waard

Amsterdam behoort wereldwijd tot de absolute top en doet zeker niet onder voor steden als Parijs of Venetië. Vraag de gemiddelde toerist welke stad beter is en Amsterdam spant de kroon! Amsterdam heeft de meeste culturen op de wereld in één stad, lekker eten en drinken gegarandeerd. Lees vooraf de reviews bij het bezoeken van een wijnbar in Amsterdam, dit voorkomt een teleurstelling.

Beleef een geweldige tijd in Amsterdam

Amsterdam is de plek waar het is te doen, het nachtleven is bruisend en de wijn verrukkelijk. De meest bruisende gelegenheden bieden veel meer dan vertier en lekkere wijn. Geniet hier van een heerlijk hapje in combinatie met een heerlijk glas wijn onder het genot van live entertainment. Echte wijnliefhebbers hebben het goed vertoeven in onze multiculturele en culinaire hoofdstad. Breng een bezoekje aan onderstaande wijnbarren in Amsterdam en geniet!

Parker’s wine bar Amsterdam

De wijnbar in Amsterdam waar men echt minimaal eens geweest moet zijn is deze. Parker’s wine bar is een geweldige horecagelegenheid om te bezoeken, hier wordt de beste wijn van de wereld geschonken. Geniet van live entertainment onder het genot een heerlijk glas wijn naar eigen keuze. De echte fijnproevers onder de wijnliefhebbers van Amsterdam zijn hier te vinden.

Bar James Amsterdam

Bar James Amsterdam is gevestigd op de Javastraat en een begrip in Amsterdam. Deze wijnbar biedt de mogelijkheid om volop te genieten van heerlijk eten in combinatie met de allerbeste wijn. Deze bar wordt geroemd vanwege de vele verrukkelijke gerechten op het menu. Voorheen werd hier alleen vegetarisch eten geserveerd, tegenwoordig staan er ook verschillende vleesgerechten op het menu.

Amsterdam wijnbar

De Wijnbar Amsterdam is de plaats om te zijn voor een lekker glas wijn in combinatie met een diner. Deze wijnbar biedt ook de mogelijkheid om alleen een drankje te doen maar beschikt over de meest lekkere gerechten. Wie besluit hier een wijntje te gaan drinken moet zeker eens tapas proberen. Dit is de oudste wijnbar van Nederland en te vinden op de Eerste van der Helststraat. Dit is een culinaire begrip in Amsterdam en geniet zelfs wereldwijde allure.

Beleef een geweldige tijd

Een goed glas wijn is iets om echt van te genieten. Doe dit daarom regelmatig op een leuke plek waar het vertoeven is. Een wijnbar bezoek is heel iets anders als een gewoon café. De high class society komt hier een glaasje drinken maar ook de gewone man en vrouw is welkom.

Ga er op uit

Geniet van het leven en bezoek regelmatig een wijnbar. Het vinden van de leukste wijnbar in Amsterdam is volledig afhankelijk van de persoon. Bekijk vooraf de website van de gekozen bar en lees de recensies om alvast een goede indruk te krijgen.

Bericht auteur: Robert Plasman

Leuk dat jullie op Amsterdamexpo.nl zijn! Mijn naam is Robert, en ik woon al bijna 20 jaar in Amsterdam en houd ontzettend veel van deze prachtige stad. Ik probeer wekelijks iets leuks te vertellen over Amsterdam, maar dat lukt mij niet altijd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *