Ben je je autosleutel verloren in Amsterdam?

Je bent lekker een dagje naar Amsterdam, heerlijk! Je kijkt je ogen uit en je zit hier en daar heerlijk op een terras of in een restaurant. Maar dan wil je terug naar huis en kom je er achter dat je autosleutel bent verloren. Dan kun je natuurlijk met het openbaar vervoer naar huis, maar na zo’n dag slenteren is dat niet écht wat je wilt. Gelukkig is er dan een oplossing: je kunt ter plekke je autosleutel laten bijmaken. Dit gaat met iedere sleutel en op iedere plek in Nederland, dus ook in Amsterdam. Het maakt niet uit waar je geparkeerd staat, een autosleutel bijmaken is zo geregeld. Ook over de kosten hoef je je geen zorgen te maken: je auto hoeft niet te worden afgesleept en de autosleutel die je laat maken kost maar een fractie van de prijs die je bij de dealer betaalt.

Je kunt niet van iedere auto zomaar een sleutel laten bijmaken

Dat zou natuurlijk criminaliteit enorm in de hand werken. Voor je je autosleutel, op locatie, kunt laten bijmaken moet je wel legitimatie met je naam, adres, telefoonnummer, woonplaats en eventueel e-mailadres kunnen overleggen en natuurlijk het kentekenbewijs van de auto. Heb je dit allemaal voorhanden? Dan is de vervangende sleutel al binnen een uur klaar!

Hoe werkt het maken van een autosleutel op locatie?

Stel. Je komt er, bij je auto, achter dat de sleutel in het slot afbreekt, dat je je sleutel bent verloren of dat je de deur van de auto op slot hebt gedaan met, waarschijnlijk, de sleutel er nog in. Je neemt dan direct contact op via telefoon of contactformulier op de site. Heb je er haast bij? Bel dan even, de beller is sneller!

Je geeft dan het merk en type van je auto door en maakt een afspraak. Geef ook vooral door op welke parkeerplaats in Amsterdam je staat. Al snel staat er dan een gecertificeerde, ervaren monteur bij je auto. Deze monteur heeft alle materialen en apparatuur bij zich om jouw autosleutel te kunnen maken. Ook kan deze monteur, in geval van nood, jouw auto deur schadevrij openen wanneer je vermoedt dat de sleutel nog in je auto is. In minder dan een uur wordt de autosleutel bij gemaakt en kan jij je weg weer vervolgen. Je kunt gewoon pinnen bij de monteur.

Wat als er geen spoed bij is?

Soms krijg je bij de aankoop van een occasion maar één sleutel. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar het is toch altijd fijner om er een reservesleutel bij te hebben. Dit proces is nog gemakkelijker dan het opnieuw laten maken van een sleutel, de sleutel kan, in dit geval, gewoon worden gekopieerd. Ook voor het kopiëren van een autosleutel hoef je de deur niet uit. Je kunt gewoon, via de site een afspraak maken en de zeer ervaren monteur staat dan op de afgesproken tijd bij jou voor de deur. Een autosleutel kopiëren is in een mum van tijd gebeurd, dat is toch weer een zorg minder!

Bericht auteur: Robert Plasman

Leuk dat jullie op Amsterdamexpo.nl zijn! Mijn naam is Robert, en ik woon al bijna 20 jaar in Amsterdam en houd ontzettend veel van deze prachtige stad. Ik probeer wekelijks iets leuks te vertellen over Amsterdam, maar dat lukt mij niet altijd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *