De bekendste designer merken winkels van Amsterdam

Voor de één is het een favoriete bezigheid, voor de ander een noodzakelijk kwaad: shoppen voor designer kleding! Maar of jij nu wel of niet van winkelen houdt of je het gewoon af en toe moet doen om jezelf van jouw beste modieuze kant te kunnen laten zien, je hoopt dan altijd de beste designer merken winkels te kunnen vinden.

Gelukkig biedt Amsterdam heel veel leuke winkelstraten en zo ook designer kleding van wel heel bekende merken.

De Kalverstraat

Als één van de duurste winkelverhuurlocaties van Nederland is de Kalverstraat ook één van de bekendste winkelstraten van Nederland. Dit is alsmede de plaats waar je UNIQLO, Mango, Pull&Bear, Urban Outfitters, TopShop en Zara terug vindt, wat op zich heel betaalbare designer-wanna-be kledingmerken zijn.

De dam met de Bijenkorf

Heel dichtbij de Kalverstraat en ook vlakbij het Centraal Station vind je de Dam, die plaats biedt aan het beroemdste luxe warenhuis in heel Nederland: de Bijenkorf. Dit luxe warenhuis is met 21.000 m² tevens het grootste warenhuis van Amsterdam en huist wel heel beroemde designer merken zoals Gucci, Louis Vuitton, Hermes, Burberry, Ferragamo, Hugo Boss, Dior, Givenchy, Bvlgari en Chanel.

Het mag duidelijk zijn dat je voor deze designer merken wel wat dieper in je buidel moet tasten! En mocht je nou even geen zin hebben om in zo’n groot warenhuis rond te moeten lopen, dan kun je altijd nog vanuit je luie stoel Marc Cain online kopen en er toch verzekerd van kunnen zijn dat je er als vrouw op haar mooist uitziet.

De Leidsestraat

We gaan de lijst vervolgens verder met de Leidsestraat, de winkelstraat die een verlengstuk van het Leidseplein is. In de Leidsestraat vind je enkele luxe designer merken zoals Ted Baker, Karen Millen, Filippa K, Paul Warmer en Hugo Boss. Je vindt hier heel dicht in de buurt tevens het Amsterdamse Royal Coster Diamonds huis, waar jij met hun 180 jaar aan vakmanschap een perfecte diamanten ring, ketting of oorbellen kunt vinden om jouw designer kleding ultiem mee te kunnen complementeren.

De P.C. Hooftstraat

En dan is er als laatste uiteraard nog de P.C. Hooftstraat. Iedere design modeliefhebber in Nederland kent deze straat natuurlijk wel, want dit is waar jij de top designer merken Chanel, Michael Kors, Louis Vuitton, Mulberry, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, DKNY,  Jimmy Choo, Gucci en Prada terugvindt.

Wat je stijl (of budget) ook is, het shoppen voor de vele designer merken in Amsterdam zal jou zeker niet teleurstellen! We durven stiekem zelfs wel een beetje te beweren dat Amsterdam de beste designer winkelplek van Europa is!

Bericht auteur: redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *