Waarom je hulp nodig hebt bij jouw verhuizing in Amsterdam

verhuisdoos-inpakkenWil jij ook graag zonder stress in of naar Amsterdam verhuizen? Dat kan absoluut, maar je zou in dit geval dan wel willen overwegen om dit absoluut door professionals te laten doen. Want enkel de gekwalificeerde professionals weten hoe ze deze klus goed moeten klaren.

Er zijn veel bijzondere omstandigheden

Een verhuisbedrijf die in Amsterdam werkzaam is weet immers hoe het met alle bijzondere omstandigheden in onze hoofdstad om moet gaan. Bijvoorbeeld hoe je op de vijfde verdieping aan de achterzijde van een appartement binnenkomt dat een direct uitzicht op de grachten heeft. 

Of hoe je bij het verhuizen van de inboedel een weg door de Amsterdamse buurten kan banen met hun eenrichtingsverkeer en typische smalle steegjes. En het is bovendien belangrijk om te weten, dat door de strenge milieuvoorschriften enkel de modernste vrachtwagens en bestelwagens nu nog de stad in mogen.

Er zijn veel regeltjes en specifieke vergunningen

Amsterdam is daarnaast in veel wijken en buurten verdeeld. Elk deel van de stad heeft daarbij haar eigen regeltjes en het vereist soms een specifieke vergunning om te mogen verhuizen. Een professioneel verhuisbedrijf in Amsterdam met voldoende ervaring, een top service en professionaliteit regelt deze vergunning uiteraard voor jou. Als je desondanks toch liever zelf verhuist, dan moet je een vergunning bij de gemeente aanvragen.

Er zijn veel woningen met meerdere verdiepingen

Veel woningen in Amsterdam hebben bovendien een speciale haak aan de bovenzijde van hun gevel. Zo’n haak wordt gebruikt om goederen en meubels naar de bovenste verdieping te takelen. Deze ‘verhuishaken’ zijn daar geplaatst omdat het anders bijna onmogelijk is om via de meeste Amsterdamse trappen standaard meubilair naar boven te krijgen. 

Een verhuislift huren in Amsterdam is een must als je in plaats van alles handmatig met een touw omhoog te trekken, voor een meer relaxte verhuizing kiest. Je kunt zo alle grote dingen simpel via een raam of balkon naar binnen brengen. Zo’n verhuislift kan apart gehuurd worden. Of het wordt heel handig direct al bij een verhuizing door een professioneel verhuisbedrijf meegenomen. Eén ding is zeker: het zal in veel gevallen een verhuizing aangenaam versnellen.

De mogelijkheid van een volledige inpakservice

Als jij graag je eigen spullen in wilt pakken, dan kan een professioneel verhuisbedrijf het benodigde verpakkingsmateriaal aanleveren. Veel verhuisbedrijven bieden ook een volledige inpakservice aan. Dus als je liever niet zelf in wilt pakken, dan kunnen zij alles voor je regelen.

Een speciaal verhuisteam zal dan alles in jouw woning veilig voor verder transport inpakken. Dit is een bijzonder handige service om jou de tijd en moeite ervan te besparen. De heel ervaren verhuizers klaren deze klus in de meeste gevallen binnen één dag.

Je wilt uiteraard gekwalificeerde professionals inhuren

In of naar Amsterdam verhuizen is niet iets wat je zomaar even doet. Het is ook zeker niet een klus dat je aan een willekeurig verhuisbedrijf over wilt laten. Je wilt daarvoor zeker gekwalificeerde professionals inhuren die weten hoe ze het werk goed gedaan krijgen.

Bericht auteur: Robert Plasman

Leuk dat jullie op Amsterdamexpo.nl zijn! Mijn naam is Robert, en ik woon al bijna 20 jaar in Amsterdam en houd ontzettend veel van deze prachtige stad. Ik probeer wekelijks iets leuks te vertellen over Amsterdam, maar dat lukt mij niet altijd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *