Weekend Amsterdam: Singing Sunday, historische wandeling tot Mindfulness basistraining

Een keer optreden voor publiek met een zelfgekozen liedje in Amsterdam, een historische wandeling langs onbekende wijken of een mindfulness basistraining in Amsterdam Oud-West. Dit weekend is er weer genoeg te beleven in onze hoofdstad buiten de reguliere trekpleisters.

Singing Sunday

Er zijn honderden mensen die vast wel eens in de douche of in hun kamer zingen en een prachtig lied vertolken maar dit nooit hebben durven laten horen. Zondag is dé kans om dit te doen. Jungle Amsterdam organiseert een open mic. Dit betekent dat iedereen de kans heeft een liedje te vertolken. Het is geen competitie, gewoon voor de lol. Maar wanneer je het leuk vindt om te zingen en je hebt wel zin in een muzikale avond, schrijf je dan in!

Locatie: Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam
10 februari, 13 – 15 uur
https://www.jungle.amsterdam

Mindfulness Basistraining: maak je hoofd leeg

Een hele maand kun je profiteren van een aanbieding om een mindfulness basistraining te volgen. Ben je druk? Beheerst stress een groot deel van je leven? Dan is het misschien weleens goed om je te ontspannen en te leren hoe je je hoofd leegmaakt. Deze cursus helpt je om weer een richting te vinden in je leven en helpt je de juiste weg op te gaan.

Locatie: Reade, Overtoom 283
https://aikicontact.nl.

Historische wandeling over Bickens- Prinsen en Realeneiland

Amsterdam heeft veel onbekende wijken waar je je misschien niet eens bewust bent van de prachtige natuur en de historische achtergronden die het met zich meedraagt. Elke zondagmiddag word je door een gids meegenomen naar de Bickersgracht waar je de historie krijgt de horen van de drie Westelijke Eilanden. Soms zullen deze verhalen je verbazen!

Locatie: Bickersgracht 54, Amsterdam
https://galeriemoon.weebly.com/gidswandeling.html

Bericht auteur: Robert Plasman

Leuk dat jullie op Amsterdamexpo.nl zijn! Mijn naam is Robert, en ik woon al bijna 20 jaar in Amsterdam en houd ontzettend veel van deze prachtige stad. Ik probeer wekelijks iets leuks te vertellen over Amsterdam, maar dat lukt mij niet altijd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *