BBQ boot met vrienden

Gelukkig mogen we weer varen na 2 jaar in bijna lockdown te hebben gezeten en dat is te merken ook bij Event op het Water. Vanaf begin maart zijn we al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor deze zomer. De BBQ Boot is en blijft een geweldig uitje in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De BBQ Boten Amsterdam die door ons worden aangeboden zijn beschikbaar vanaf 10 tot wel 700 personen. De BBQ boten in Amsterdam zijn voorzien van hoogwaardig apparatuur en luxe faciliteiten. Het vlees op de BBQ Boot Amsterdam is speciaal gemarineerd door onze ervaren koks die graag klaar staan om uw vlees gaar te maken. Ons vlees komt niet van de groothandel maar rechtstreeks van de slager. Verser en lekkerder kan bijna niet. We hebben genoeg keuzes voor een BBQ Boot arrangement. Denk bijvoorbeeld aan ossenhaas, satéstokjes of Tomahawk rundvlees. Er is verder ook de mogelijkheid voor een diner naar eigen invulling.

Het arrangement van Event op het Water

Een arrangement op de BBQ boot Amsterdam kan al vanaf 20 personen. We werken samen met verschillende rederijen die een ruime ervaring hebben in het varen met passagiers en al jaren bestaan. We hebben diverse arrangementen voor u en uw gezelschap samengesteld zodat u voldoende keus heeft om uit te kiezen. Als laatste kan de BBQ boot Amsterdam diner worden beëindigt met een dessert. Heeft u meer vragen of wilt u met ons samen een op maat gemaakt Borrelboot Amsterdam organiseren? Op onze website hebben we alle BBQ Boot Amsterdam of Borrelboot Amsterdam arrangementen staan. Kijk het gerust na en voor meer informatie neem dan met ons contact op via de contactformulier op de website van Event op het Water.

Met een borrelboot door Amsterdam

Naast de borrelboot in Rotterdam varen wij ook in Amsterdam met de borrelboot. Wil je nu ook wat leuks organiseren en beleven met je gezelschap? Dan is de Borrelboot Amsterdam echt iets om te gaan boeken bij Event op het Water. Vaar met Event op het Water op een heerlijke zonnige dag op de borrelboot Amsterdam door de Amsterdamse grachten en geniet van al het moois in onze hoofdstad of over het IJ van Amsterdam. Kijk naar de oude hoge grachtenpanden uit de 16e eeuw, de gezelligheid en het levende centrum van Amsterdam. Ervaar de prachtige historische én moderne architectuur in het centrum en daarbuiten. Zwaai naar de toeristen die over de hele wereld naar Amsterdam komen en natuurlijk ook naar de plezierbootjes En de prachtige woonboten waar de echte Amsterdammers wonen. Alleen maar blije gezichten en geniet hoe uniek varen is op de grachten van Amsterdam. Amsterdam is een compleet andere stad dan op een regenachtige dag in de winter.

Een boottocht door Amsterdam dat je niet snel vergeet

Een tochtje op de Borrelboot door Amsterdam is nooit saai bij Event op het Water. Ons horeca personeel is altijd in voor een feestje en staat altijd voor u en uw gasten klaar om een leuke gezellige tocht van te maken. Ook kunt u met een Borrelboot in Rotterdam of Utrecht varen, en in overleg is veel mogelijk! We hebben plek tot 700 gasten per boot. Misschien wilt u liever op het IJ van Amsterdam of het Markermeer varen of heeft u een voorliefde voor Utrecht of Rotterdam, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Maar ook Volendam als tussenstop is een optie. Dan kunt u even een vers visje halen en/of op de Dijk kijken.

Bericht auteur: Robert Plasman

Leuk dat jullie op Amsterdamexpo.nl zijn! Mijn naam is Robert, en ik woon al bijna 20 jaar in Amsterdam en houd ontzettend veel van deze prachtige stad. Ik probeer wekelijks iets leuks te vertellen over Amsterdam, maar dat lukt mij niet altijd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *