Geniet van een rondvaart in Amsterdam

Amsterdam is een overweldigende stad om te bezoeken, hier vind je de mooiste gebouwen van Nederland. Amsterdam vanaf waterperspectief geeft een heel andere kijk op de stad, verbreed je horizon en ontdek de mooiste authentieke panden. De Amsterdamse grachten bieden de mogelijkheid om deze unieke architectuur uitgebreid te bekijken, hierbij vallen details op die normaal aan je voorbij zouden gaan.

Amsterdam vanaf het water geeft een unieke kijk

Een boottocht Amsterdam is het geld zeker waard, maar stap niet in de eerste de beste rondvaartboot. Varen in Amsterdam is geliefd onder toeristen, voorkom dat je de volle mep betaald voor een rondvaart Amsterdam. Bekijk van te voren welke rederij de beste vaarroute biedt, zo geniet je maximaal en worden onnodig hoge kosten voorkomen. Veel goede deals zijn er te vinden, profiteer van korting zoals tweede persoon gratis.

Zie de meest indrukwekkende plekjes

Wie optimaal wilt genieten bekijkt vooraf de mogelijke vaarroutes Amsterdam. Varen Amsterdam is een unieke belevenis, bezoek deze hotspots voor maximaal plezier.

  • Oudezijds Voorburgwal oftewel het gebied rondom de Wallen. Vaar door het Red light district en ontdek de duistere kant van Amsterdam. Het is een genot om van de Amsterdamse Wallen te genieten, dit heeft zoveel moois te bieden. Bijvoorbeeld de Oude Kerk en historische grachtenpanden. Wanneer het donker is komen de Wallen pas echt tot leven, in het donker valt er genoeg te zien!
  • De Montelbaanstoren is gebouwd in 1516 en ligt aan de Oudeschans 2. Deze prachtige toren heeft een unieke geschiedenis, dit leuk is om in te verdiepen. De Montelbaanstoren is ook van binnen te bezoeken, vanaf het water is de architectuur het beste te zien.
  • De Herengracht bevat honderden authentieke grachtenpanden, de historische waarde spat er van af! Vaar de Herengracht uit en bezoek direct het Paleis van Justitie aan het IJdok. Je vaart ook nog langs de woning van Thierry Baudet aan de Haarlemmerstraat en ambtswoning van Femke Halsema.

Geniet volop

Een rondvaart Amsterdam is het geld waard en zowel leuk met een klein als groot gezelschap. Kies niet voor de eerste de beste rondvaartboot, bootje varen Amsterdam vergelijken is een heuse aanrader. Bekijk vooraf op internet wat de mogelijkheden zijn en kies voor een goede rederij. Amsterdam lijkt tegenwoordig veel op een uit de hand gelopen attractiepark, dit zorgt voor de nodige amusement. Geniet van je rondvaart, alvast veel plezier gewenst en vergeet je camera niet!

Bericht auteur: Robert Plasman

Leuk dat jullie op Amsterdamexpo.nl zijn! Mijn naam is Robert, en ik woon al bijna 20 jaar in Amsterdam en houd ontzettend veel van deze prachtige stad. Ik probeer wekelijks iets leuks te vertellen over Amsterdam, maar dat lukt mij niet altijd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *