De beste BBQ party van Amsterdam regel je zelf

Na de quarantaine van die vervelende corona periode hebben we behoorlijk wat in te halen. Normaal gesproken gingen we elke week wel even naar een restaurant, pakte een terrasje of gingen wij helemaal los in de club, maar dat heeft iedereen moeten missen.  Waarschijnlijk heb jij hetzelfde gevoel als wij; Tijd voor het feest van het jaar. En omdat we helemaal niks te klagen hebben met dit prachtige weer stellen wij een heuse BBQ party voor.

Wat is de beste manier om zo’n feestje te organiseren?

De organisatie is echt heel eenvoudig, zelfs met een grote groep. Wist je namelijk dat er ook een BBQ cateraar in Amsterdam is die al een BBQ-pakket leveren vanaf 10 personen? Wanneer je een BBQ catering bestelt kan je er zelfs voor kiezen om een privé-kok erbij te boeken. Dat is pas luxe! Voor maar €5,- per persoon kunt u deze grill koning(in) inhuren. Hij of zij komt dan bij u op locatie, zet de BBQ voor u op, grill alle gerechtjes tot in perfectie en ruimte alles weer op. Daarnaast krijgt u alles wat u maar nodig heeft in bruikleen. Borden, bestek, BBQ, opschepgerei, salades schalen. Alle materialen worden weer bij u opgehaald. Daarnaast doet de cateraar de afwas, zodat u ook na de BBQ door kan gaan met het feestje.

Kan ik dan zelf de gerechten kiezen?

Jazeker! Laat een cateraar de gerechten maken die jij het lekkerst vindt. Kies uit vlees, vis of vegetarische gerechten en stel jouw menu geheel zelf samen. Een menu laten samenstellen door een cateraar is ook nog eens heel eenvoudig. Met een paar muisklikken heb jij een aanvraag gedaan voor een menu en zit je nog nergens aan vast. Zo kan je dus eerst rustig kijken of zo’n menu iets voor jou is. Ben je er helemaal happy mee? Dan hoef je alleen nog wat gegevens in te vullen en voilà… Klaar is kees. Ook de betaling kan niet eenvoudiger. Kies namelijk zelf of je wilt betalen met IDEAL, pinnen bij de bezorger of op factuur.

Bericht auteur: Robert Plasman

Leuk dat jullie op Amsterdamexpo.nl zijn! Mijn naam is Robert, en ik woon al bijna 20 jaar in Amsterdam en houd ontzettend veel van deze prachtige stad. Ik probeer wekelijks iets leuks te vertellen over Amsterdam, maar dat lukt mij niet altijd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *