Office space in Amsterdam: zo vind je de juiste bedrijfsruimte

Als startende ondernemer kun je vaak vanuit huis werken. Maar naarmate je business groeit, kriebelt het om een bedrijfsruimte te zoeken. Maar hoe vind je die perfecte office space in Amsterdam, hoe past dat in je budget, en zijn virtual spaces in Amsterdam misschien een optie voor jouw bedrijf?

Locatie, locatie? Locatie in Amsterdam natuurlijk!

Heerlijk, zo’n thuiskantoor. Korte reistijd en sowieso de lekkerste koffie, maar erg professioneel staat je huisadres natuurlijk niet. Een groeiende onderneming vraagt om de investering in bedrijfsruimte. Maar waar? Hoeveel vierkante meters heb je nodig? En wat gaat dat kosten? Wil je dichtbij een treinstation of uitvalswegen, in de buurt van je favoriete koffietentjes of juist om de hoek van je klanten?

Heb je werkruimte nodig voor je personeel, dan wil je een inspirerende locatie met veel licht. Heb je echter vooral veel opslagruimte nodig, is een pand in de binnenstad een erg duur grapje. En waar zit je grootste concurrent, daar wil je een stukje van af zitten. Zet jouw wensen en eisen op een rijtje. Je kunt dit natuurlijk in overleg met je personeel of zakenrelaties doen.

Uit recent onderzoek is gebleken dat Amsterdam met stip de favoriet is als het gaat om kantoorruimte. In de top 25 is zo’n 60% te vinden in de hoofdstad, waaronder de gehele top 5. De Zuidas prijkt bovenaan de lijst, maar ook de grachtengordel, West en Noord zijn populaire locaties.

Een gedeelde werkplek

Door een office space in Amsterdam te delen met andere zzp’ers en startups, kun je flink in de kosten snijden. Daarnaast kan dit netwerk je ook enorm helpen en door alle creativiteit die er in de lucht hangt, verbetert de werksfeer. Maar heb je die kantoorruimte wel fulltime nodig? Heb je niet genoeg aan een zakelijk postadres en de daarbij behorende professionaliteit?

Virtual spaces in Amsterdam

Heb je een hoofdlocatie in het buitenland? Wil je vooral de professionaliteit van een zakelijk adres? Wil je groeien zonder steeds van adres te wisselen? Dan zijn virtual spaces een uitkomst. Je post wordt digitaal naar jouw laptop doorgestuurd en je kunt goedkoop gebruik maken van vergaderruimtes. Een adres op een toplocatie, zonder daarvoor heel diep in de buidel te tasten. Fysieke meetings in een gehuurde vergaderruimte, een koffietentje om de hoek of gewoon op kantoor, alles is mogelijk.

Office space of virtual space, de keuze is enorm

In Amsterdam zijn er heel veel van deze locaties, voor ieders wensen. Door goed in kaart te brengen wat jouw bedrijf nodig heeft, kun je uit het grote aanbod met gemak de juiste bedrijfsruimte kiezen. Met een fulltime beschikbaar bureau en vergaderruimte, virtueel, of juist iets er tussenin. Kortom: Bedrijfsruimte nodig in Amsterdam? Geen probleem, voor elk budget te regelen!

Bericht auteur: redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *